Dans dapper met het licht en de duisternis door alle avonturen van het leven. Laat jullie liefdevolle hart vrij zijn, en vertrouw erop dat je een waardevol leven zelf kunt creëren. Alles is mogelijk.
Mara Branscombe
Over Leen

Via dans leerde ik mijn man kennen. De liefde maakte me tot vrouw, schonk me een zoon, 2 pluszonen, 3 schoondochters en 5 kleinkinderen. Ik heb het geluk de natuurlijke groeiprocessen van Moeder Aarde van heel nabij te mogen beleven en de levenskwaliteit op een biodynamische boerderij te mogen proeven en ontdekken. Meer hierover lees je op www.kollebloem.be en in ons Kollebloemboek 2018: ‘de kracht van voedende landbouw.’

Sinds mijn 21ste volg ik een waaier van therapeutische opleidingen, zowel groeps- als individueel gericht opstellingenwerk. Workshops met als thema: de geestelijke betekenis van voeding, kunst- karma - en creatieprocessen.

Via de biodynamische landbouw kwam ik in 2006 in Driebergen (Nederland) terecht en volgde de vier jaren antroposofische opleiding voor Biografiek. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk als biografisch coach op de boerderij. Bewustzijn voor ontwikkeling en ontwikkeling van bewustzijn, het blijft me dagelijks uitdagen en spiegelen tot wie ik ben.

Maar het allerbelangrijkste is en blijft mijn eigen weg die ik mag afleggen waardoor een integratie ontstaat van al het geleerde, het gelezene en het door ervaringen afgetoetste in het hier en nu.

In de pers
Artikel 'Dag dood' (Nieuwsblad & Gazet van Antwerpen) - Okt. 2023
Lees het artikel hier
Interview (Ferm magazine) - Aug. 2023
Lees het interview hier
Hoevetoerisme
De praktijk bevindt zich op dezelfde locatie als de biodynamische boerderij 'De Kollebloem',
met de mogelijkheid tot overnachting in hoevetoerisme.
www.kollebloem.be/hoevetoerisme
Copyright © 2023 Leen Verwimp. Alle rechten voorbehouden.